12/10/2019

15 jarig bestaan van Kempen Afbraakwerken bvba

Afbraakwerken van Kempen bestaat 15 Jaar. Dit moet gevierd worden met een groot feest...!!! Voor deze gelegenheid hebben wij een groot aantal kranen, bakken, hamers,... uit ons gamma opgesteld op onze depot te Merksem. Voor alle enthousiastelingen was er overdag een hapje en drankje voorzien. 's Avonds kon je bij ons terecht voor een receptie met aansluitend een walking dinner. Er is nadien nog tot in de vroege uurtjes gedanst en gefeest met dank aan de band ' de vierkante meter ' en dj Dave. Een prachtige avond en gezellig samen zijn met personeel, klanten, familie en vrienden... !

1/08/2019

Hitachi 485 - Tailord Fit

Deze Hitachi 485 Graafmachine zat al reeds in ons gamma. We hebben de kraan voorzien van een nieuw jasje. Om een betere visibiliteit te garanderen op volgende projecten, hebben zowel de kraan als arm voorzien van de nodige reclame.

1/07/2019

Nieuwe 30m³ containers

Uitbereiding van ons gamma 30M³ containers.

1/05/2019

KBS Sorteerders - CERTIPRO CRT-LB004-Q86

Volgens het eenheidsreglement “Gerecycleerde granulaten” moeten sorteerinrichtingen voor bouw- en sloopafval waarvan het uitgesorteerde puin na verdere bewerking bij een breker wordt afgezet als gerecycleerd granulaat, beschikken over een kwaliteitsborgingssysteem. van Kempen afbraakwerken is er in geslaagd om deze erkenning + bijhorende certificatie te verkrijgen. Zo kan al het bouwpuin na dat het over een sorteerinstallatie is gegaan, worden afgevoerd als LMRP naar onze erkende breek locatie BSR bvba.

1/04/2019

Volvo FMX - Brand New

Onze laatste nieuwe aankoop - Volvo FMX. Deze containerwagen zal voornamelijk worden ingezet voor het aan - en afvoeren van containers op eigen werken in de afbraak.

1/03/2019

aanleg nieuwe buitenverharding

Onze sorteerhal is reeds enkele maanden in gebruik. Door een herindeling van het terrein, hebben wij besloten om de buitenverharding ineens mee te vernieuwen. Zo staat alles er weer netjes bij.

Wenst u een offerte voor afbraakwerken, transport, container- of recyclingdiensten ?